2010. október 25., hétfő

Sűrű hét előtt

Ne haragudjatok, ismét pár napig hanyagoltalak benneteket... Zajlik az élet itt is! :)
Előre szólok, hogy nem is tudok következőleg mikor lesz időm újra beszámolni nektek, de igyekszem, tényleg, csak hát amint írtam is korábban, most vagyok Host Team-en (szervezzük a progikat a vendégeknek és hasonlók), ami azt jelenti, hogy hosszabbak a napjaim és fárasztóbbak, mint amikor csak simán dolgozom. Készítettünk a csapattal egy ilyen kis bemutatkozó videót (kik vagyunk, honnan jöttünk) és nagyon-nagyon jó lett!! :) Tele vidámsággal, humorral, meg is fogom mutatni, ha eljut hozzám előbb-utóbb. Nagyon tetszik, remélem majd ti is élvezitek! Több helyszínen készítettük, így videónk keresztül is láthattok ízelítőt a helyről. Egyébként jól vagyok! :) Tele izgalommal, kicsi félelemmel, de mindenki bíztat és felajánlotta a segítségét, és ha bármi gondom/bajom van, tudok kihez fordulni! Remélem ebben is sikerül megállnom a helyemet és sok áldás lesz ezen a héten, a vendégek számára, de a mi számunkra is. Ha tehetitek, hordozzatok imádságban.
Sokat gondolok a gyülekezetre is, áldott 10 éves évfordulót! ;) Bízom benne, hogy az otthoni alkalmak is áldásosak lesznek! Együtt izgulok veletek, lélekben ott vagyok!!
Ja, tegnap pub-ban voltunk a House Team csoportunkkal. :)  A pub nagyon kis hangulatos volt, beszélgettünk egy jót, aztán jöttünk vissza, szerencsére még úgy hazaértünk, hogy az esti röpizés 2. felére becsöppentem és tudtam játszani!! :) Jó volt!

Most egyelőre csak ennyit tudok, már mennem kell, beindult a dolog...!! :)

2 megjegyzés:

  1. Mindjárt nézem a képeket is :) Most tudtalak elolvasni, mindig rohanok... de most Nórika beteg, itthon van, így eleve nem tudok annyira pörögni :D
    Megvolt a jubileumi játszóház, ezzel nyitott a gyülekezet ünnepi hete. Kb 100 gyereket vártunk, nem volt csak 30-40 fő... Gryllus sem tudott eljönni, egy nyomdász jött egy igazi békebeli hordozható nyomdagéppel :) Vizsolyból! Rögtönzött egy előadást a Biblia fordításának és nyomtatásának körülményeiről, a gyerekeket is bevonva; szerintem a felnőttek jobban értették, de a gyerkőcök is élvezték.
    Volt pantomim az ifisekkel (Magvetőről), meg ének, meg persze süti!!!
    Hiányoztatok...
    Tegnap volt bizonyságtételes este, sajnos nem tudtunk ott lenni, mert Annánk 8 éves lett, és ünnepeltük :)
    Holnap mega-bibliaóra lesz...
    Sokat gondolunk rátok! Remélem, már meggyógyultál!

    VálaszTörlés
  2. Először is boldog szülinapot a drága kis Annácskának! :)
    Köszi, hogy olvasol! ;) És hogy gondoltok ránk! Na és persze a rövid beszámolót rólatok! :)
    Igen, meggyógyultam, teljesen! :)

    VálaszTörlés