2010. szeptember 21., kedd

Néhány kép...

Bár a tengerpartra nem jutottunk le (közvetlen, így láblógatás még nem történt a vízbe) de alattunk volt a víz, mellettünk kecskék legelésztek és rohangáltak, meg láttuk a hegyeket-völgyeket-sziklákat.. erről mutatok néhány képet, na meg még a szobaablakból próbálkoztam néhányat csinálni, nem bírok beteleni a látvánnyal és veletek is meg szeretném osztani, ezért lehet láttok 1-2 ugyanolyan/hasonló képet ugyanarról!

Ja, egyébként ma du-n elsétáltunk a közeli faluba (Lyntonba) kb fél óra.. és odafelé-visszafelé menet készítettem a képeket.. rengeteg felfedezésre váró hely van még itt, ahova tudunk sétálni-kirándulni, úgyhogy majd még mutogatok dolgokat idővel! :)

Ez tegnap estefelé készült... ilyen napsütés nélkül...

Ez az ablakból napsütés-szerűben :) délelőtt

Ez amikor elindultunk.. egy gyönyörű zöld domboldal és a tenger

Fák, tenger, sziklák...

Itt is őszül a természet... nem minden zöld már!

Kék, barna, zöld, szürke...

Szééééééép... :) (Lyntonba menet visszafelé nézve...)

Néhol 1-1 padot is találni, csak úgy... nagyon hangulatos.. leülsz és nézel a tenger felé! Gyönyörű!

Ha jobban megnézitek a kép közepe felé egy szükre kecske.. hogy bírnak megmaradni ilyen meredek hegyoldalban?! :) Szanaszét ott voltak és legelésztek... izgalmas volt így látni őket! :)

Egy hegy szemközt, ahogy sétáltunk...

Szintén! Az úttal, amin mentünk! Nagyon szépen meg van csinálva! :)
Ugyanaz a hegy, kicsit közelebbről

Visszafelé menet


Lyntonról is majd mutatok, de arra most nincs időm.. már feküdnöm kell!!! (Majd megmutatom milyen egy devoni posta, kórház, üzletek, környezet...) :) Meg nem sok időt töltöttünk Lyntonban, épp, hogy megnéztük, merre van, aztán jönni kellett vissza! Több képet csinálok majd legközelebb!

Mára ennyi! :)

6 megjegyzés:

  1. Csodaszép! Mindegyiket el tudnám képzelni képeslapra is!!! Itt nálunk miért olyan fakó és poros minden???? És még egy tengerpart sincs :(

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép, várjuk a többi képet is. Azért a pihenésnek is szentelj időt! Látom, nagyon későn fekszel. Puszi

    VálaszTörlés
  3. Szia Lillus! Nagyon szép tájékon laktok! A szobátok is ilyen szép? Vasárnap van istentisztelet? Érted az áhitatokat? Nekem eleinte nagyon nehezen ment...Neked ki a párod a takarításban? Nem kell ám mindenre válaszolnod, csak mi ittmaradtunk egy szál Lilla nélkül, és minden érdekel, ami veled történik. De Anikónak igaza van: ALUDNI is KELL!!! Puszi, ágota

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépen van szerkesztve a blogod,a fotók csodásak a kispad és a kecske tetszett. Hilda

    VálaszTörlés
  5. Jaaaaaajj... írtam egy csomót! De elveszett... most viszont mennem kell, majd azt hiszem holnap írok... vagy valamikor!
    Annyit azért, hogy azzal kezdtem, hogy nagyon drágák vagytok, hogy gondoltok rám, hogy érdeklődtök és hogy írtok! NAGYON köszönöm! Jól esik... :)

    Pusziii

    VálaszTörlés