2010. szeptember 18., szombat

1. munkasabb napon tul...

Sziasztooook! :)

Nah... majd ha kialakul a rend meg minden a fejunkben lesz mar jobban fogok tudni beszamolni (remelhetoleg ekezetekkel es fenykepekkel...) De addig irok nehany dolgot, hogy tudjatok megis valamit! Egy szobaba raktak Rekaval :) tehat ketten vagyunk benne, ill. abbol nyilik egy masik amiben egy nemet leanyzo. A szobankbol gyonyoru a kilatas, mar csinaltam kepet, majd rakok fel, ha tudok, h lassatok... a tengerre nyilik, es a hegyek/volgyek, amik korulveszik a helyet... Fantasztikus az ido is, bar kicsit szeles, meg arnyekban hidegebb, de eddig minden nap sutott a napocska, ez nagyon nagy ajandek! Az eso meg nem esett... sok aranyos fiatal van... az angollal kuszkodok, de batoritanak, hogy mindenki, aki idejon... es hogy majd belejovunk. 5en vagyunk magyarok, de ok is igyekeznek angolul beszelni velunk (csak ha nagyon muszaj, akkor magyarul), mert ugye a tobbiekkel sem fer, h nem ertik mirol van szo, szoval kb akkor erzem magam kellemetlenul, mikor magyarul tarsalgunk (ritkabban).
Szoval egyelore most hirtelen ennyi, amit akartam! Nem egyszeru, de belejovunk (remelem) a nyelv, a hely (kesz labirintus a foepulet, mindenhova 3-4felekeppen lehet eljutni, keskeny folyosok 4 emelet.. meg nem allt ossze a fejunkben a terkep, de alakul...

puszi mindenkinek, koszi hogy gondoltok rank! ;)

4 megjegyzés:

  1. Bővebben!!!!Milyen kalandok voltak útközben??? Milyen egy napotok? Mindent tudni akarooook!

    VálaszTörlés
  2. Turelem!!!! Alig van idonk... igy is orulok, hogy ennyit tudtam irni... meg amugy is, ha be akarunk illeszkedni, nem tolthetjuk minden idonket a gep mellett.. nem biztos, hogy minden nap fogok tudni irni... elegedjetek meg egyelore mindig azzal ami van! Rengeteget tudnek meselni, de agyalnom is kell hogy foglaljam ossze roviden.. nem egyszeru!

    VálaszTörlés
  3. Köszi a beszámolót.
    Kicsit irigyellek benneteket... Jó lenne angolul tanulni Angliában, jó lenne tengerpartra néző ablakból kinézni... jó lenne hegyeket látni a dujmó házak helyett... :)
    De csak egy kicsit irigykedem :)
    Én is szeretnélek kérni titeket, hogy erőltessétek meg magatokat, és írjatok gyakran...
    És ne feledkezzetek meg az igéről sem. A mai igehirdetést már felraktam... Nagyon jó volt!!!
    (refujvaros.hu) ez itt a reklám helye :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szívesen! ;) Köszi, hogy nem vagytok hálátlanok... tényleg igyekszünk, de tényleg rengeteg a dolog és tényleg nagyon fáradtak vagyunk... majd ha belejövünk talán könnyebb lesz! ;)

    VálaszTörlés