2010. december 12., vasárnap

Jó kis hét...

Na megint jelentkezem... sok-sok nap után újra.
Próbálok emlékezni, mi minden történt a héten...
Igazából megint csak dolgoztunk és dolgoztunk, na meg azért voltak pihenések is. Mivel zárva vagyunk többnyire a "deep cleaning"-et csináljuk, azaz csináltuk, mert már majdnem kész vagyunk az egész házzal. Először csak a szobákat kezdtük, majd a fürdőszobákat, aztán a nagyobb közösségi helységeket. (El kellett húzogatni a bútorokat, kiporszívózni, takarítani mögötte... meg jó alaposan mindent, a falakat is, ha volt rajta valami folt, de szerencsére nem voltak olyan koszosak a szobák.. szóval nem volt vészes. És ezzel a munkával sietni sem kellett, de azért elfáradtunk benne rendesen..) Egyik nap matracokat cseréltük ki az ágyakban, azt kellett cipelni, nem tűntek nehéznek, de aztán jól leizzadtunk, mire végére értünk. Persze én, meg az egyik srác kaptuk meg a "legnehezbb feladatot"  (nem direkt szerintem, így jött ki...), egy duplamatracot kellett felvinni a legmagasabban lévő szobába. Ja és jól lehorzsoltam az egyik ujjam, észre se vettem, csak elkezdett fájni. Hát azóta ragtapaszozom, mert olyan mély lett, hogy alig akar begyógyulni, de túlélem! :) Csak hogy írjak valami másról is kicsit.
Aztán egy másik nap (szerdán talán) csak másfél órát dolgoztunk (ilyenkor vannak a meetingek meg mindenféle, amit már leírtam korábban) de nem is csak ezért, hanem du-n a Beacon-be ment az egész House Team és falat másztunk! :) Nagyon izgi volt, élveztem, bár a legnehezebb pályát nem mertem kipróbálni, de talán majd egy másik alkalommal. Egyébként van egy kiépített mászófal az épületben és mindenféle védőfelszerelés is van hozzá természetesen, a bukósisaktól kezdve a biztosítókötélig... szóval ezeket mind viselnünk kellett, kicsit mókásan néztünk ki, de mindneki élvezte!
Esténként továbbra is filmeket nézünk, olvasgatok, zongorázgatok, talán voltam futni is a héten, de nem rendszeres sajnos...
Tegnap este pedig Caleb (a dicsőítésvezető, akiről már írtam korábban) szülinapja volt, és róla azt kell még tudni, hogy mindig 6000 dolgot csinál és vállal be egyszerre. Nagyon szeret szervezni, és bírja is ezeket csinálni. Jó érzéke van hozzá. Na ez azért is érdekes, mert a szülinapján este játékot szervezett (ami szintén nem egy egyszerű játék volt, és a lebonyolítása sem, szóval végülis azt csinált a szülinapján, amit szeret...) nem volt kis teljesítmény (persze nem egyedül, 1-2 segítője azért volt...). A játék lényegét röviden próbálom leírni: Egy társasjátékra épült az egész, aminek a lényege, hogy van egy gyilkos, egy helyszín és egy gyilkos eszköz. Ezeket kellett a csapatoknak kiderítenie. A csapatok 3 főből álltak, csapatnevet is a szervezők osztottak és a csapatot is ők állították össze. A csapatnevek közül volt valaki a gyilkos. Adott helyszínek voltak (amik az épület főbb helyszínei voltak), ezeken a helyszíneken feladatokat kellett végre hajtani. Mindig 2-2 csapat versenyzett egymással. Aki nyert, az megosztott információkat a másik csapattal. (Minden csapat birtokában voltak bizonyos információk, meg még a helyszínen is találtunk infókat.) Persze ezek az infók hol tévesek, hol igazak voltak, ki kellett logikázni, melyek lehettek hamisak. Körönként kellett tippelni, az eszközre-személyre-helyszínre. A végén eltaláltuk, de egyébként az 5 körből 4-ben veszítettünk. Szóval nem szerepeltünk túl jól, de élveztük, izgalmas játék volt! :) Ja, még annyit hozzá, hogy mindenki csinibe volt öltözve, mert ez a szabályhoz tartozott, szóval mindenki ünneplőben-esélyiben, csiniruhában "vette az akadályokat" :)
Ma Ilfracombe-ban voltunk, egy baptista gyülekezetben (az egyik lánynak volt ott ismerőse - pontosabban az előző csoportvezetője az egyik House Team tagnak és őt akarta meglátogatni, és persze szólt, hogy van hely, ha akar valaki menni, és meg is telt a kocsi...). Szóval ma délelőtt ott voltunk. Nagyon kis létszámú gyülekezet (kb. 20-30an voltak) és idősek, de kedvesek voltak és jó volt az igehirdetés. A táj meg hát... fantasztikus volt! Egyszer el akarok oda menni még (kb háromnegyed óra kocsival oda az út) csak úgy kirándulni, meg lemenni ott is a tengerpartra, mert csodálatos volt a táj képe!
Délután elmentem egy hosszabb sétára (kb. 2-3 óra), nagyon jól esett... Sütött a nap, szóval jó idő volt ma, a csípősebb hideg mellett, de ez már csak ilyen mostanában... Jártam a tengerparton is, visszafelé útbaejtettem! :) Ja, azért volt erre időm, mert ma az egész House Team kimenőt kapott, azaz nem kellett délután dolgozunk :) szóval mindenki azt csinált amit akart... persze eléggé örültünk neki! :) (Úgy látszik hétközben jól haladtunk...)
Holnap a várva várt Exeter Trip (kirándulás)! :) Kíváncsi vagyok, milyen lesz! Majd erről is mesélek...

Hát azt hiszem hirtelen ennyi jut most eszembe...

2 megjegyzés: